Alkuvuoden saldoa

huhtikuu 14, 2014 § Jätä kommentti

Jaahas, viimeksi lisätty blogiteksti oli loppuvuoden katsaus, joten tämän otsikko lienee sitten alkuvuoden katsaus. Onhan jo huhtikuu… Bloggaustahti ei päätä huimaa, jos ei talon edistymistahtikaan. (Eikö se koskaan lopu?!)

Väliin on mahtunut ainakin pistorasioiden, valokatkaisijoiden yms sähköjuttujen kiinnityksiä ja kattoon upotettavien lamppujen paikoittamista. Eihän näin jälkikäteen edes muista…

Nyt ollaan kuitenkin jopa jo suht hyvällä mallilla. Kipsilevyt on pääosin seinillä ja katossa, ja tasoittajatkin ovat päässeet hommien alkuun. Tasoitusten jälkeen onkin sitten lopullisten pintamateriaalien aika.

Lattialaataksi valikoitui Terratintan Betonstone Fog, eli nimensä mukaisesti jonkunsortin harmaa. Sellainen, josta pöly ei varmaan pahemmin näy 🙂

Laatta alakertaan

Välioviksi olemme ajatelleet yksipeilistä ovea, eli kuten vaikka Matti-oven Line

Vai pitäisiköhän vielä miettiä tasaista mallia?

Matti-ovi Line

Ja mitkäs maalivärit seiniin sitten sopisivat, sointuen hirsiseiniin ja lattialaattaan. Sisustussuunnitelijan kanssa siihen otettiin aikoja sitten muutama vaihtoehto, mutta sen jälkeen on vähän turhan moni asia muuttunut. Kuten että hirsiseiniä ei värjättykään valkoisiksi. Mikäköhän meidän projektissa ei olisi muuttunut! Etsinnät alkakoon.

Koneiden kanssa on myös hiukan ongelmia. Pari raksalaitetta on tällä hetkellä takuukorjauksessa, pahempi niistä on pöytäsirkkeli, jota nyt joka työmaalla tarvittaisiin jatkuvasti. Tai edes siihen asti että päästäisiin oikeasti jo noiden pintamateriaalien pariin.

Muuttopäiväksi arvioidaan tällä hetkellä kesää. Se lienee riittävän tarkka määritelmä 😛

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mikä tämä on?

You are currently reading Alkuvuoden saldoa at Villahirsi.

Meta

%d bloggers like this: